Smalltalk about Books -and other Things

21. sep, 2020

... kom min efterlängtade 4:a, DEADLINE!

Upplagd i min webshop/bokhandel. Eftersom jag får ha endast 5 objekt där, tar jag bort CD-böckerna. Dessa säljer jag fortfarande, genom min mailadress, cherstin@telia.com.

DEADLINE ska även säljas genom nätbokhandlarna -ev. efter den 1 oktober, samt läsas in som ljudbok.

Är jag tjatig...? Jaja, du får inte missa något!

 

 

16. sep, 2020

... om att mina 25 förbeställda böcker, DEADLINE, är på väg med DHL!!! Den kommer snart också att finnas ute i bl.a. nätbokhandeln + e-bok, samt att jag lägger ut den i min webshop. Ljudboken dröjer ytterligare några veckor, och förhoppningsvis blir den även talbok.

Trodde inte det skulle gå så snabbt med den fysiska boken!

14. sep, 2020

... är DEADLINE på gång! Jag var inte helt nöjd med provexet, satt lördag o söndag med att rätta och justera. Dock kommer omslagsfotot inte att bli 100 % tydligt. Det handlar om hög- eller lågupplösning, och sånt begriper inte jag! Var totalt slut i huvudet i lördagseftermiddag, och det blev ett härligt avbrott med middag hos dottern Linda.

Boken kommer att produceras som fysisk -att hålla och bläddra i- som e-bok, samt som ljudbok för nedladdning.

Samtidigt med inskicket av manuset/boken beställde jag 25 ex. till mig själv, bland annat för egen försäljning. Kommer att lägga ut den i min webshop här.

Det går även att beställa den direkt av mig: cherstin@telia.com

Hämtar du hos mig så slipper du portot på 55 kronor!

 

11. sep, 2020

... jag är inte nöjd med bokomslaget -alldeles för stora bokstäver, och lite felplacerade.

Funderade på att trycka på annat förlag, men där var administrationen krånglig, så det får bli som tidigare. En polis- och författarkollega har hjälpt mig med nytt omslag, så det blir nästan som att börja om. Inlagan är naturligtvis klar, så det ska inte ta så lång tid.

Men jag känner mig stressad och besviken, att det kunde bli så fel med första omslaget.

Därför, kära vänner o läsare, får ni vänta ytterligare några veckor på DEADLINE.

9. sep, 2020

... provexemplaret av DEADLINE! Jag var mycket spänd innan jag öppnat paketet och fått boken i handen.

WOW, var första känslan! En tjock bok på över 300 sidor, och med hårda pärmar. Vände o vred, kände, bläddrade och sög in MIN BOK!

Dock har jag du smält upplevelsen, och hittat några små fel. Bl.a. har omslaget för stora bokstäver, polisens avspärrningsband är för brett, och bokstäverna C (mitt namn), D (titeln) och P(avspärrningsbandet) ligger för nära bokryggen.

Detta ska åtgärdas i morgon, torsdag, med hjälp av en polis- och författarkollega. Sen gäller det att få iväg pdf-filerna för slutprodukten!

Jag önskar alla en god natt!