Smalltalk about Books -and other Things

27. sep, 2021

... öppnar marknader upp!

Det blir Höstmarknad i Nymölla 31 oktober och Julmarknad i Degeberga 21 november!

Känns verkligen bra att få komma ut och marknadsföra DEADLINE -vilken kommit lite i skymundan.

För övrigt tycker jag att hösten är en skön årstid -speciellt när solen skiner och höstfärgerna sprakar!

Ha en skön vecka!

3. sep, 2021

... 3-5 september!

Jag saknar verkligen bokborden, på lördagen, där jag visade, pratade om och sålde mina böcker. Detta evenemanget togs bort 2020 -borta även i år.

I kväll ska jag lyssna på Anders de la Motte och Måns Nilsson, på Konserthuset i Krstd, när de pratar om sin nya Skånedeckare.

Vid beställning av mina böcker, i min webbutik, bjuder jag på halva portot under dessa tre dagar, 3-5 sept.

Ha en härlig helg!

15. aug, 2021

... att få komma ut på höst- jul- och hantverksmässor, presentera, berätta om, och sälja mina böcker.

2020 och 2021 har varit frustrerande vad gäller den biten.

För övrigt har det känts bra att vi öppnat upp för barn- och barnbarnsträffar, lite då o då -speciellt att få träffas på deras födelsedagar.

Yngsta barnbarnet är 15 år, därefter är de 16, 18 (mörkhårig), 19 (USA-killen), 20 (kepskillen) och 23. 19- och 23-åringen bor i USA, och de har varit här 2 veckor i juli. Ang. bilden så finns det 3 flickor också.

Åh, jag saknar småbarnstiden med dem!💔

16. jul, 2021

... "Fina flickor" av Marianne Gunve. Handlar om Clary, från fin familj, och Bruno på Bruket. Det är före kriget, -40-tal, en spännande och fångande berättelse som jag sträckläste.

I går landade efterföljaren, "Clarys krig", i min brevlåda! Ska bli så roligt att sjunka ner i fåtöljen -eller hängmattan- och följa Clary och Bruno när kriget börjat!

18. maj, 2021

... min webshop vid köp av mina tryckta böcker. Jag har upptäckt att bl.a. Adlibris och Bokus ändrar priserna stup i kvarten! Just nu kostar en av böckerna 308 kronor, och det är helt galet!

Jag har varit i kontakt med tryckförlaget, men de kan inte göra annat än skriva till nätbokhandlarna om detta. Trots det sänks inte priserna!

När jag fick böckerna tryckta lade jag in att priset hos nätbokhandeln skulle ligga runt 160-170 kronor (min vinst blir ca 15-20 kr). Detta kringgår de helt, och prissätter som de själv önskar.