Smalltalk about Books -and other Things

3. sep, 2020

... från förlaget om att mina 2 provexemplar av DEADLINE är på väg (från utlandet)!

Kan knappt bärga mig. Hoppas de kommer nästa vecka, så jag får en lugn helg!

I dag blev det en biltur till svåger o svägerska i Helsningborg. Där befann sig redan en annan svåger + fru, så vi beslutade oss för att tura mellan Hbg - Helsingör. Det blev ett roligt möte mellan 3 bröder.

Min sambo hade köpt en Dramaten, så efter en god buffé köpte vi margarin och socker i taxfree-butiken...!!! 😉

En obehaglig sak hände mig senare, när vi fikade i uterummet. Jag hade ingenting i munnen -varken kaka eller kaffe- när jag på nåt sätt fick saliv i luftstrupen. Hostade, men kunde inte dra in andan, bara väsa. Känns det så när man inte får luft, och kvävs?!? Jag kände paniken komma, alltmedan jag fick in små mängder luft under cirka 5 långa minuter. Det lättade mer o mer, men smärtade när jag andades in, en lång stund efteråt. Fy sjutton!

Klockan är strax 22.30, och det är loppelådan som gäller.

2. sep, 2020

... skickade jag manuset till förlaget BoD, för att få upptryckt 2 provexemplar före den "riktiga" tryckningen! Ska bli sååå spännande att se hur DEADLINE kommer att se ut som bok!

Leveranstiden på provexen är 8-13 dagar...

Can´t wait!

Man FÅR kommentera här!

25. aug, 2020

... av DEADLINE!

Innan jag skickar manuset till ljudboksförlaget, ska jag låta tryckförlaget trycka upp 1 bok för egen genomläsning, en sista gång.

Finns inget så irriterande o förargligt som fel i texten. 

20. aug, 2020

... på böckerna i min Webshop, och jag ska tala om varför:

Böckerna köper jag in från tryckförlaget för 90 kronor styck -inkl. min frakt!

När jag säljer: PostNords blå påse kostar 55 kronor, så hittills har det blivit 5 kronor i förtjänst för mig! Och det känns inte riktigt relevant ... eller hur?!

Därför höjer jag idag priset -inkl. porto- till 180 kronor.

Hoppas inte det avskräcker.

16. aug, 2020

... ifrån mig DEADLINE-manuset till två testläsare. En enorm tomhetskänsla infinner sig i min kropp varje gång detta sker.

Detta manuset började jag skriva 2016. Året därpå tog värk och höftledsoperation över, och jag tappade lusten totalt för att skriva. Mina ambitioner har alltid varit att ge ut en bok vart annat år, men denna gången blev det helt fel!

Ni som läst ANAGRAM, BRYGGAN och COLLAGE -hoppas inte ni glömt polisinspektör Annika Vestander -tidigare Vester. Ni måste vara med om när hon nu ska bli passionär!

Min önskar är att boken ska bli klar i slutet av september.

Håll alla tummar, och läs in er på A, B och C!

Här firade jag med vin o Lasagne!