Smalltalk about Books -and other Things

1. dec, 2018

Jag lämnar 20 % rabatt på mina böcker/CD-böcker  i webbutiken, under December månad.

Priset dras på slutsumman + fri frakt.

7. okt, 2018

... I Rethymnon, på Kreta  Läser, solar, badar, strosar, äter, dricker och skriver... 

Boken jag just läst heter SILVER VÄGEN, av Stina Jackson. Jag vill kalla den för en psykologisk spänningsroman, med ett fantastiskt språk o flyt. En av de bästa böcker jag läst... 

9. sep, 2018

... i Kristianstad, i lördags! Jag och tidigare poliskollegan, Curt Larsson, sålde våra polisromaner + min nya Strandhugg, vid eget bokbord. Och regnet lyste med sin frånvaro -tack o lov!

 Fick bra reklam o marknadsföring i Kristianstadsbladet, samma dag! 

1. sep, 2018

... inför Bokfestivalen i Kristianstad, 6-8 september.

Lördagen den 8 september kommer jag att medverka med bokbord, tillsammans med min tidigare kollega Curt Larsson, som också skriver polisromaner. Hans bok heter "KONSTAPELN - en annorlunda polisroman."

För egen del har jag i år också CD-versionen/ljudböcker av ANAGRAM, BRYGGAN och COLLAGE, samt den fysiska boken STRANDHUGG - en samling kåserier och noveller - som är purfärsk!

Vi kommer att finnas ungefär mitt emot huvudentrén till Galleria Boulevard -prata om, marknadsföra och sälja våra böcker.

Välkomna till, vad vi hoppas, en regnfri bokdag!

P.S. Titta gärna in i min WEBSHOP!

15. aug, 2018

A5-format, hård pärm, 173 sidor - innehåller kåserier, noveller, samt smakprov ur mina polisromaner, ABC-trilogin, + kapitel 1 ur D-titeln som ännu inte är klar.

*****