Smalltalk about Books -and other Things

9. sep, 2018

... i Kristianstad, i lördags! Jag och tidigare poliskollegan, Curt Larsson, sålde våra polisromaner + min nya Strandhugg, vid eget bokbord. Och regnet lyste med sin frånvaro -tack o lov!

 Fick bra reklam o marknadsföring i Kristianstadsbladet, samma dag! 

1. sep, 2018

... inför Bokfestivalen i Kristianstad, 6-8 september.

Lördagen den 8 september kommer jag att medverka med bokbord, tillsammans med min tidigare kollega Curt Larsson, som också skriver polisromaner. Hans bok heter "KONSTAPELN - en annorlunda polisroman."

För egen del har jag i år också CD-versionen/ljudböcker av ANAGRAM, BRYGGAN och COLLAGE, samt den fysiska boken STRANDHUGG - en samling kåserier och noveller - som är purfärsk!

Vi kommer att finnas ungefär mitt emot huvudentrén till Galleria Boulevard -prata om, marknadsföra och sälja våra böcker.

Välkomna till, vad vi hoppas, en regnfri bokdag!

P.S. Titta gärna in i min WEBSHOP!

15. aug, 2018

A5-format, hård pärm, 173 sidor - innehåller kåserier, noveller, samt smakprov ur mina polisromaner, ABC-trilogin, + kapitel 1 ur D-titeln som ännu inte är klar.

*****

8. aug, 2018

... efter höftledsop den 5 mars!

Skrivlusten har kommit tillbaka, men innan jag slutför 4:e polisromanen om Annika Vester, sticker jag emellan med min 2:a kåserisamling, STRANDHUGG.

Boken har 180 sidor, är i A5-format, och innehåller många av de kåserier som jag levererade till min lokaltidning, Kristianstadsbladet, under 10 års tid. Vardag, verklighet och lite humor.

Boken har även ett antal noveller, små sanna berättelser samt smakprov ur mina polisromaner, inklusive den sista som ännu inte är klar. Hoppas kapitlet ur den kan kittla nyfikenheten!

Hoppas alla, som tycker om sol o värme, har en fantastisk sommar!

Styrkekramar o hälsningar till er som kanske drabbats av sjukdom o sorg, och inte mår så bra. Jag önskar ni trots allt hittar små guldkorn i tillvaron...

2. jun, 2018

... har det varit tufft, men nu har det mesta rättat till sig, förutom skrivlusten.

Rehab efter höftledsoperationen, 8 mars, har gått bra, men sen blev det lite fel i det där braiga!

10-14 maj drabbades jag av den s.k. Kristallsjukan -hela världen snurrade runt några dagar- och den upplevelsen önskar jag inte min värsta fiende (om jag hade haft nån sådan)!

18 maj kom isciasnerven i kläm, och jag gick dubbelvikt 3 dagar! Tack Gode Gud för min underbara fysioterapeut!

Efter allt detta kunde jag nu cykla igen, och började känna mig helt "vanlig."

23 maj cyklade jag till affären och handlade. På hemvägen hade jag en traktor med släp ca 10-15 meter framför mig. Han svänger höger i en T-korsning, och jag cyklar rakt fram. MEN, då gör traktorn en vänstersväng i T-korset, utan att använda blinkers, med den följden att han kommer emot mig. Jag tvingas att kasta mig upp för en trottoarkant, sidledes, till vänster. Men inte sjutton kommer cykeln upp där sidledes!

Jag faller på min vänstersida, med cykeln över mig. På bilden har jag rest cykeln upp.

Ja, både höger höft o rygg klarade sig, och nu är allt som vanligt igen. Hoppas jag...Cool